plaY4Fun Public Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Counter Strike 1.6 Forum by p4F Team

HomeLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Banovan od strane nepoznatog admina!!1

Go down 
3 posters
AutorPoruka
Narcis_

Narcis_

Broj komentara : 10
Mjesto : Gracanica

Banovan od strane nepoznatog admina!!1 Empty
KomentarNaslov komentara: Banovan od strane nepoznatog admina!!1   Banovan od strane nepoznatog admina!!1 EmptyTue Oct 13, 2009 9:06 pm

1. Kad ste bili BANovani?
2. Zasto vam se cini, da ste bili BANovani?
3. Vas nick u vremenu BANa.
4. Admini koji su bili prisutni u vremenu BANa na serveru.
5. Zasto mislite, da si zasluzite unBAN?
6. Vas IP

1. 13.10.2009
2. neki od admina je vjerovatno mislio da imam wh ili aim
3. Narcis_
4. Znam da je bio Striker i Gueronimo i Sky (posto sam novi nisam bas u toku oko admina)
5. Zato sto nikad nisam koristio nikakav cheat, a od sada cu snimati i demo da ne bude opet ovako, i ako me ko htjedne banovita neka zatrazi da postavim demo na forum pa neka vidi da li sam cheater....
6. 10.5.204.21

Stvarno imam zelju da igram na ovom serveru ali mi to admini nikako ne dopustaju!!!
Strik*er zna da nemam CHEAT!!!
Na vrh Go down
Ju[R]ek^xD
Admin
Admin
Ju[R]ek^xD

Broj komentara : 32

KomentarNaslov komentara: Re: Banovan od strane nepoznatog admina!!1   Banovan od strane nepoznatog admina!!1 EmptyTue Oct 13, 2009 9:09 pm

Hahaha sva sreca da ja nisam bio na serveru Very Happy obicno mene optuze da sam ih ban Very Happy al eto..zao mi je da je tako ispalo..valjda ce ti maknut ban..PS: zar nisi ti admin? Very Happy ili ces tek postat?
Na vrh Go down
M@CM@N

M@CM@N

Broj komentara : 40
Mjesto : Beograd Karaburma

KomentarNaslov komentara: Re: Banovan od strane nepoznatog admina!!1   Banovan od strane nepoznatog admina!!1 EmptyTue Oct 13, 2009 9:30 pm

Narcis_ (citat):
1. Kad ste bili BANovani?
2. Zasto vam se cini, da ste bili BANovani?
3. Vas nick u vremenu BANa.
4. Admini koji su bili prisutni u vremenu BANa na serveru.
5. Zasto mislite, da si zasluzite unBAN?
6. Vas IP

1. 13.10.2009
2. neki od admina je vjerovatno mislio da imam wh ili aim
3. Narcis_
4. Znam da je bio Striker i Gueronimo i Sky (posto sam novi nisam bas u toku oko admina)
5. Zato sto nikad nisam koristio nikakav cheat, a od sada cu snimati i demo da ne bude opet ovako, i ako me ko htjedne banovita neka zatrazi da postavim demo na forum pa neka vidi da li sam cheater....
6. 10.5.204.21

Stvarno imam zelju da igram na ovom serveru ali mi to admini nikako ne dopustaju!!!
Strik*er zna da nemam CHEAT!!!
ne trebas ti da snimas demo, to je zadatak admina da imaju dokaz da si citovao, ali posto ih sve mrzi sta da kazem Smile
Na vrh Go down
Ju[R]ek^xD
Admin
Admin
Ju[R]ek^xD

Broj komentara : 32

KomentarNaslov komentara: Re: Banovan od strane nepoznatog admina!!1   Banovan od strane nepoznatog admina!!1 EmptyTue Oct 13, 2009 10:36 pm

E maca..aj na forumu napravi neki tut kako se snima demo.. znaci od snimanja dema..pa sve do gledanja.. tako da znaju ljudi..a i ja Very Happy
Na vrh Go down
Narcis_

Narcis_

KomentarNaslov komentara: Re: Banovan od strane nepoznatog admina!!1   Banovan od strane nepoznatog admina!!1 EmptyTue Oct 13, 2009 11:36 pm

nije belaj care....
Na vrh Go down
M@CM@N

M@CM@N

Broj komentara : 40
Mjesto : Beograd Karaburma

KomentarNaslov komentara: Re: Banovan od strane nepoznatog admina!!1   Banovan od strane nepoznatog admina!!1 EmptyWed Oct 14, 2009 12:29 am

Ju[R]ek^xD (citat):
E maca..aj na forumu napravi neki tut kako se snima demo.. znaci od snimanja dema..pa sve do gledanja.. tako da znaju ljudi..a i ja Very Happy
evo narcis je uradio moj posao, hvala matori Very Happy https://play4fun.forumbo.net/offtopic-f6/kako-napraviti-demo-u-cs-u-t34.htm
Na vrh Go down
Narcis_

Narcis_

KomentarNaslov komentara: Re: Banovan od strane nepoznatog admina!!1   Banovan od strane nepoznatog admina!!1 EmptyWed Oct 14, 2009 2:37 pm

Ma nema na cemu "matori"... hehe
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Banovan od strane nepoznatog admina!!1   Banovan od strane nepoznatog admina!!1 Empty

Na vrh Go down

Banovan od strane nepoznatog admina!!1
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Banovan Permanent!
» Konkurs Za Admine :)
» banovao "???"
» Zalba na admina
» Skidanje admina