plaY4Fun Public Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Counter Strike 1.6 Forum by p4F Team

HomeLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Pravila Servera

Go down 
AutorPoruka
ElemenT.
Admin
Admin
ElemenT.

Broj komentara : 33
Mjesto : Donji Vakuf

Pravila Servera Empty
KomentarNaslov komentara: Pravila Servera   Pravila Servera EmptySun Sep 27, 2009 4:52 pm

Pravila ponasanja i zabrane na p4F serverima !

1. Ne pravite probleme
2. Zabranjene su psovke i vrjedanja ostalih igraca.
3. Nacionalizam
4. Svako ometanje, smaranje i rasprava sa adminom.

- (Trazenje druge mape, komentiranje kako je glupa mapa, "zalba" koji team ima vise igraca i sl.)

5. Javno prozivanje igraca za cit.

- ( pomocu naredbe amx_chat u konzoli(koju otvarate tipkom na tastaturi ispred br.1) ili say_team@ "warlock ima cit" javite adminu da provjeri nekog igraca za kojeg slutite da ima nedozvoljeno sredstvo.
Naravno uzmite u obzir ako to trazite za "svakog" igraca koji malo bolje igra, postoji mogucnost da i sami budete udaljeni sa servera.

6. Igrajte korektno i posteno. Bez koristenja citova i ostalih nedozvoljenih pomagala.

7. Ispunjavajte zadatke na mapi.

- (Ako ste T na de_ mapama vam je cilj postavit c4, dok CT ima zadatak def. isti. Na cs_ mapama T ima zadatak cuvat taoce, dok CT mora oslobodit iste).

- Stekanje je dozvoljeno kod T kad cuvaju taoce ili kad cuvaju c4, nakon sto je on postavljen. Na de_ mapama CT se ima pravo stekat gdje god sve dok se ne postavi C4, onda je njegova duznost da pokusa isti da skine.

8. Zabranjena oruzja

- Na awp mapama se igra samo sa awp, gun, knife.(mozete koristit drugo oruzje ako se nalazi na mapi, a ne da ga kupujete)!

9. Zabranjeno je reklamirati druge servere

NEPOSTOVANJEM OVIH PRAVILA, OCEKUJTE KAZNU BEZ UPOZORENJA KOJA MOZE BITI : gag, slay, slap, kick, ban, ZAVISNO O PREKRSAJU KOJI STE NAPRAVILI.

DOBRO PROCITAJ PRAVILA PRIJE ULASKA NA SERVER, KOJA SE POJAVLJUJU PRI SAMOM ULASKU NA ISTI :
"Ne pravite probleme, psovke, igrajte korektno. Ispunjavajte zadatke na mapi. U suprotnom ocekujte kaznu bez upozorenja !!!"

Svako naknadno opravdanje ili pitanje, "sto sam ja dobio kick" , "sto me gag", "nemam ja cit, nemoj me ban" , " nisam ja njemu on je meni psovao" ..... nakon odluke admina, odmorite i razmislite o situaciji.
U suprotnom pogorsavate samo sebi situaciju i rizik da zavrsite na BL (black listi) !!!

Pravila su sklona promjenama i dopunama.

by p4F Team ! Smile

PRAVILA ZA ADMINE

Osim pravila za Obicne Gamere Admin Mora da postuje...

Prvo i najvaznije : Negovoriti nikome vas Pasword,i Kada Hocete ici na drugi Server morate promjeniti setinfo _pw (nestavljate Vas pw,nesto izmislite ) Jer Vlasnici ili Admini koji imaju pristup RCONu Mogu vidjeti Vase Pasworde i Hack Server Sad

2. Kada je Head Admin tu nista vas se nista nepita,osim akko nedobijete dozvolu...

3. Mape mjenjajte s primjenom amx_votemap.

4. MaXimalno trajanje bana je 1337min! Ove Zesce citere..13337min! ( Obavezno postovati ! )

NEPOSTIVANJE OVIH PRAVILA DOVODI DO KAZNE ADMINA ILI UZIMANJEM ADMINA Smile

by ElemenT. & 3xl

Pravila za admina su sklona promjenama i dopunama!

TEOL 4 EVER !!!

Pozdrav.
Na vrh Go down
https://play4fun.forumbo.net
ElemenT.
Admin
Admin
ElemenT.

Pravila Servera Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Pravila Servera   Pravila Servera EmptyMon Dec 21, 2009 4:21 pm

Na vrh Go down
ElemenT.
Admin
Admin
ElemenT.

Pravila Servera Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Pravila Servera   Pravila Servera EmptyTue Dec 29, 2009 12:54 pm

noobZzZ.darkbb.com

Ime foruma ce se mjenjati kad Odlicimo koji cemo tag Razz
Registrujte se...
Na vrh Go down
Sponsored content

Pravila Servera Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Pravila Servera   Pravila Servera Empty

Na vrh Go down

Pravila Servera
Na vrh 
Stranica 1/1