plaY4Fun Public Server
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Counter Strike 1.6 Forum by p4F Team

HomeLatest imagesTražiRegistracijaLogin

za sve admine!!!

Go down 
+3
ElemenT.
Ju[R]ek^xD
M@CM@N
7 posters
AutorPoruka
M@CM@N

M@CM@N

Broj komentara : 40
Mjesto : Beograd Karaburma

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: za sve admine!!!   za sve admine!!! EmptySun Oct 11, 2009 4:58 pm

uhvatio sam pitbulla kako cituje dok nije bilo ni jednog admina na serveru, posto ima dinamicki ip molim head admine da ga cim vide daju dinamicki ban
snimao sam ga kao dokaz, kratki su ali se lepo vidi da u prvoj mapi imao aim a u drugoj wh
http://www.megaupload.com/?d=ZX28KYB4
nadam se da smo resili diskusiju oko pitbula...pozz Smile
Na vrh Go down
Ju[R]ek^xD
Admin
Admin
Ju[R]ek^xD

Broj komentara : 32

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: za sve admine!!!   za sve admine!!! EmptySun Oct 11, 2009 8:15 pm

Ovo je stvarno istina..maca mi poslo demo-e na msn.. i stvarno je cit i vise nego ocit.. pa se slazem sa tim.. iako nisam za to da se ikog bana, vise sam tip "daj drugu sansu"...ali jbg..ovaj zasluzuje ban Very Happy Huraaa za Macmana Very Happy hehe bravo care...
Na vrh Go down
M@CM@N

M@CM@N

Broj komentara : 40
Mjesto : Beograd Karaburma

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: za sve admine!!!   za sve admine!!! EmptySun Oct 11, 2009 9:51 pm

radim svoj deo posla Smile pokusavam da odrzim server bez citera Very Happy
sad samo da sacekam head admine da vide ovo i da mu daju jednom zauvek dinamicki ban i kraj price
to nije prvi put da sam ga uhvatio kako cituje
i ne zaboravite "Jednom citer, uvek citer" pozz Smile
Na vrh Go down
ElemenT.
Admin
Admin
ElemenT.

Broj komentara : 33
Mjesto : Donji Vakuf

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: za sve admine!!!   za sve admine!!! EmptyThu Oct 15, 2009 3:59 pm

M@CM@N Smile GY...
Na vrh Go down
https://play4fun.forumbo.net
Thomas Geronimo

Thomas Geronimo

Broj komentara : 18
Mjesto : Banja Luka

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: za sve admine!!!   za sve admine!!! EmptySun Oct 18, 2009 11:24 am

Sto se tice borbe sa citerima, samo 1 stvarcica, Black List Twisted Evil
Zasad Deathmatch na serveru, nije lose samo treba iskljuciti friendlyfire i ograniciti da se moze uzeti samo 1 awp po ekipi jer se zna desiti da svi krenu furati awp a to krene da smara... juce je server bio skoro pun, znaci da deathmatch djeluje xD
Jutros sam uspio da nakalemim jos nekih stvari na bind, Element., ova stvarcica je genijalna xDDD
Na vrh Go down
Thomas Geronimo

Thomas Geronimo

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: za sve admine!!!   za sve admine!!! EmptyWed Oct 21, 2009 12:30 am

Polivaca, Polivaca, Polivaca... uporan decko... il je lood il mu noge desmr... Evil or Very Mad
Na vrh Go down
0-Big head-0

Broj komentara : 17

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: :)   za sve admine!!! EmptyWed Oct 21, 2009 12:44 am

njega uvek banujem jer mu je uvek ukljucen wh!!!mslm Sad uvek sam ga banovao!
Na vrh Go down
Ju[R]ek^xD
Admin
Admin
Ju[R]ek^xD

Broj komentara : 32

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: za sve admine!!!   za sve admine!!! EmptyWed Oct 21, 2009 1:25 am

Ma joj takvih ima hrpa..ima i onaj frajer RIP Vedran 4ever (tako nesto)... par puta cita, par puta ne..pa onda kaze da ovaj sta cita, to mu je brat, al igra pod njegovim nickom..i kad dobije ban, eto ga opet za minutu... i jos trazi admina Very Happy
Na vrh Go down
Thomas Geronimo

Thomas Geronimo

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: za sve admine!!!   za sve admine!!! EmptyFri Nov 13, 2009 4:31 pm

Imam gomilu molbi...

1. da se vise zatvori taj konkurs za admina i postavi konacna lista admina
2. da se kroz par dana raskrsti sa nekim ljudima koji su izgubili admina jer nisu bili redovni na serveru
3. ko je taj Click:) koji mi je prijetio da cu izgubiti admina ako ga jos 1 budem kick, a imo je AIM ko kucetinu, 3xl je bio prisutan samo sto je Sleep u SPEC-u? Smile
4. bilo bi pozeljno da se ukljuci friendly fire da klinci nauce igrati
Na vrh Go down
eXoduS_

eXoduS_

Broj komentara : 16

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: za sve admine!!!   za sve admine!!! EmptySat Nov 14, 2009 2:42 am

Snaznom borbom uspecemo da odrzimo ovaj server bez citera...........Yours Life_is_Cri3L
Na vrh Go down
Thomas Geronimo

Thomas Geronimo

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: za sve admine!!!   za sve admine!!! EmptyTue Nov 17, 2009 12:13 am

Skidajte onu reklamu od konkursa za Admina... oci mi para i srce mi se cijepa kad je vidim a pogotovo gubim zivce kad moram pobanati najmanje 3 lika koji smorise boga oca...
Jedino cemu se smijem su ucestale prijetnje, naime 1 lik je izjavio kako ce mi 1 njegov prijatelj hackovati comp.
Pa volio bi da vidim tog nindzu, platicu mu pivu.
lol!
Na vrh Go down
b3h1nd3

b3h1nd3

Mjesto : Mrkonjic Grad

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: ADMIN   za sve admine!!! EmptyTue Nov 17, 2009 8:45 pm

Jel mogu ja dobiti admina? moj nick je b3h1nd3
Na vrh Go down
http://mgproxy.info
eXoduS_

eXoduS_

Broj komentara : 16

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: za sve admine!!!   za sve admine!!! EmptyWed Nov 18, 2009 12:55 am

supp behinde odlican je igrac za jednu noc je stigao na top 20 a sada je 100+ Very Happy

I da kazem ostalim adminima nemojte da ga banate lik nema nista lik je iz mog grada igram sa njim skoro uvek.......Toliko od mene
Na vrh Go down
0-Big head-0

Broj komentara : 17

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: za sve admine!!!   za sve admine!!! EmptyWed Nov 18, 2009 1:57 am

Heh sto imamo sada nekih novih admincica!
Malo samo da se smire!!!Onaj Fireman dobio admina i odmah na mene isprobava komande(slay,slap,kick)
Tako da molim za malo vise postovanja da se ne izivljavaju nad nama...Hvala! xDDDDDDDD rendeer
Na vrh Go down
Thomas Geronimo

Thomas Geronimo

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: za sve admine!!!   za sve admine!!! EmptyWed Nov 18, 2009 4:06 am

heh... Marko Kota Kotaras, 87. god., dead anyway, mnogi ga smatraju citerom, ja cu reci da ga znam licno i da poznajem njegov nacin igre to jest znam da je 1 od boljih igraca iz BL
Na vrh Go down
Thomas Geronimo

Thomas Geronimo

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: za sve admine!!!   za sve admine!!! EmptyMon Nov 23, 2009 10:19 pm

Pateticno je kad vidim da admin admina proziva za cit lol!

Napisacu i ovdje, molim admine da se suzdrze od medjusobnog (i od javnog i od adminsay) prozivanja za cit.
Zvuci krajnje iritirajuce i bruku steti serveru.
Ono sto sam bio rek'o, SNIMAJTE DEMO I SS, PA SA TIM LIJEPO NA FORUM.
Na vrh Go down
Sponsored content

za sve admine!!! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: za sve admine!!!   za sve admine!!! Empty

Na vrh Go down

za sve admine!!!
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Konkurs Za Admine :)